گروه خبر: مديرکل امور اقتصادي و دارايي استان ، برگزاري همايش سرمايهگذاري استان را فرصتي مغتنم براي تبيين ظرفيتهاي استان و جذب سرمايهگذاران و حمايتهاي بخش خصوصي دانست و گفت: وضعيت درآمد سرانه استان مطلوب نيست و طي، سالهاي گذشته نيز سهم استان از توليد ناخالص کشور تغييري نکرده لذا براي اينکه تحولي رخ دهد علاوه بر جذب سرمايهگذاري دولتي از ظرفيت بخش خصوصي نيز بايد استفاده شود.
به گزارش امانت،حبيب تربتي در نشست خبري رويداد همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري (اينوا) که در خانه مطبوعات استان برگزار شد ادامه داد: با توجه به عقب ماندگي استان در برخي شاخصهاي توسعه اي، نياز است سرمايه گذاري ها در استان افزايش يابد اما با توجه به اينکه سرمايه گذاري بخش دولتي زمانبر، ناکافي و محدود است، ناگزير از جذب سرمايه گذاري خصوصي داخلي و خارجي هستيم.
مديرکل اقتصاد و دارايي استان با اشاره به برگزاري همايش يک روزه فرصتهاي سرمايه گذاري استان در 22 خرداد در تالار وحدت اروميه، گفت: براي اين همايش 5 پنل تخصصي طراحي شده است.
تربتي با اشاره به موانع سرمايهگذاري در استان نيز گفت: طولانيشدن بروکراسي اداري در استعلامات و صدور مجوز و يا واگذاري زمين به سرمايهگذار از جمله چالشهاي سرمايه گذاري است و برخي چالشهاي اين حوزه در حد ملي است که توجه جدي براي رفع اين چالشها نياز است.
رئيس جهاد کشاورزي آذربايجان غربي گفت: براي همايش سرمايهگذاري در استان مجموعاً 61 فرصت و بسته سرمايهگذاري با سرمايهگذاري 57.7 همت آماده شده است. علي ديانتي در اين نشست، افزود: زيرساختهاي لازم براي سرمايه گذاري در 8 شهرستان در قالب شهرکهايي آماده شده است.رييس جهاد کشاورزي آذربايجان غربي با بيان اينکه آذربايجان غربي، استاني کشاورزي و داراي فرصتهاي زيادي براي سرمايه گذاري است، گفت: اين استان همواره جزو رتبههاي برتر کشاورزي کشور با 850 هزار هکتار اراضي زير کشت است که 60 درصد اشتغال مستقيم و غيرمستقيم استان در اين بخش است.
وي از توليد سالانه 7 ميليون تن محصولات کشاورزي در استان خبر داد و گفت: 300 هزار بهرهبردار بخش کشاورزي در استان مشغول فعاليت هستند. ديانتي با اشاره به فرصتهاي بخش کشاورزي استان گفت: آذربايجان غربي با تنوع 70 نوع محصولات باغي،زراعي و خاک حاصلحيز فرصتي کم نظير براي سرمايه گذاري است.
ناصر حجازي فر، رييس صدا و سيماي استان نيز در اين نشست با اشاره به برگزاري همايش سرمايه گذاري استان در 22 خرداد امسال گفت: اين همايش پايان کار نيست بلکه نقطه آغازي براي تبيين فرصتهاي موجود در استان است. وي با اشاره به تشکيل ? 5کارگروه (امور زيربنايي، گردشگري و خدمات، منطقه آزاد، صنعت و معدن و کشاورزي) براي اين همايش افزود: همچنين استوديوي تلويزيوني اينوا با هدف ترويج فرصتهاي اقتصادي و جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي، در آذربايجانغربي راهاندازي شده است.
رئيس کميته اطلاع رساني همايش فرصتهاي سرمايهگذاري استان با اشاره به جشنواره رسانهاي فرصتهاي سرمايهگذاري در استان ادامه داد: اين پويش رسانهاي با هدف گسترش بازنشر محتواهاي همايش راهاندازي شده است و از اثرات با بازنشر حداکثري تقدير خواهد شد.